Välkommen till bingoguiden – Bingobollen.nu! Vi hoppas att man kommer att hitta rolig och värdefull information som kan hjälpa en i sitt bingospel. Här ska vi ta upp lite av vart av det som händer, och har hänt i bingo och spelvärlden. Det finns alltid något som man undrar över och då är det bra att kunna läsa sig fram till ett svar.

Denna informationssajt vill också ge er inspiration och självförtroende att kanske dra hem en vinst på ett spel.

Trygghet i spel

Först och främst så spelar vi för att det är kul. Människan har spelat spel sedan urminnes tider och vi är nog inte så annorlunda idag. Metoderna och tekniken har förändrat på mycket med spänningen i spelet finns fortfarande kvar. Att spela bingo och närma sig en full bingorad i en bingorunda kan vara nog så spännande. Det är också alltid viktigt att man känner sig trygg i en spelmiljö.

Det ska aldrig finnas några som helst tvivel att det kanske inte är som det ska.

Spel i Sverige kontrolleras av Lotteriinspektionen och de har ett vattentätt regelverk med lagar och licenser. Alla som marknadsför och utövar ett spel här har alla varit igenom förstoringsglaset till Lotteriinspektionen. Oavsett om en spelare besöker en bingohall eller spelar på nätet så är det kontrollerat och säkert och det finns ingen risk för att man ska bli lurad.

En djungel av sajter

Det känns kanske ibland som om internet är på väg att svämmas över av spelsajter som erbjuder spel till höger och vänster. Vi har ett ganska så liberalt regelverk men ändå strängt kontrollerat. För att marknadsföra en spelsajt i Sverige krävs en licens och det är den som lotteriinspektionen kontrollerar så att allt är ok.

En spelsajt behöver inte nödvändigtvis vara svensk. Det finns många riktigt bra och trevliga sajter att besöka som spelare. Ett tips om man inte är så komfortabel att prata andra språk än svenska är att välja en sajt med svensk kundsupport och chatt.

När det kommer till frågor och andra saker som man undrar över kan det också vara bra att kontakta kundservice på respektive sajt. Då får man alltid svar på det som är oklart.

Stort lycka till med information från oss på Bingobollen.nu!

Bingo boll